Opinie

TWOJA OPINIA JEST DLA NAS WAŻNA

Twój głos jest dla nas nie do przecenienia. To dzięki niemu możemy stale doskonalić swoje produkty i podnosić jakoś obsługi. Jeżeli chcesz nam coś przekazać, masz uwagi lub uważasz produkty Tarasoli za godne polecenia, podziel się swoją opinią!

Dodaj swoją opinię

token

Sprawdź opinie naszych Klientów

Oszklony Taras wyglada bardzo elegancko I jest funkcjonalny. Mozna miec uwage do terminow realizacji.
Opinia dodana 2015-12-02 13:48:55 przez Nawrotek
SUPER PRODUKT WYGLAD BEZCENNY
Opinia dodana 2015-11-30 18:33:16 przez AGA
Idealne rozwiązanie na zadaszenie naszego tarasu ;) Z tarasoli Elegancy korzystamy 1,5 roku, sprawuje się bez zarzutów. Polecamy wszystkim zainteresowanym.
Opinia dodana 2015-11-30 14:43:27 przez Bernard
jestesmy bardzo bardzo zadowoleni z tarasoli elegancy polecamy naszym znajomym ktorzy maja problem z zadaszeniem
Opinia dodana 2015-11-30 12:49:31 przez stefania brychcy
Jesteśmy bardzo zadowoleni, wszystko działa idealnie, nasi klienci i pracownicy są bardzo zadowoleni zakupionego produktu. VAIDA
Opinia dodana 2015-11-30 12:05:54 przez VAIDA
Produkty naprawdę wysokiej jakości, jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy, korzystamy z Tarasoli Elegancy
Opinia dodana 2015-11-30 11:53:36 przez Jarek
Jesteśmy bardzo zadowoleni z tarasoli, korzystamy z niej właściwie przez cały rok. Latem chroni nas przed słońcem i spędzamy miło czas w przyjemnym cieniu, jesienią osłania nas przed deszczem, zimą rozstawiamy pod nią stoły z jedzeniem kiedy gościmy znajomych na ognisku :)
Opinia dodana 2015-11-30 11:46:40 przez Ika
Tarasola decor idealnie spisuje się na wietrznych obszarach. Użytkuje ją 2 rok, bez zarzutów. Dodatkowe screenery na jej przodzie stanowią idealny ekran do domowego kina latem
Opinia dodana 2015-11-30 11:31:57 przez Przemek
Polecam wykonanie tarasoli w tej firmie. Profesjonalizm i bezwzględny termin realizacji to cechy bardzo ważne. Wszystko to mają. Podejście do klienta i wykonanie na najwyższym poziomie. Pozdrowienia z Bydgoszczy.
Opinia dodana 2015-11-30 11:15:16 przez Marek
Od ok 2 tygodni jestem posiadaczką tarasoli elegance. Jeszcze nie wiem jak w dłuższym użytkowaniu będzie się sprawdzać, ale jeśli chodzi o wygląd produktu, kontakt, montaż wszystko w najlepszym porządku; godne polecenia.
Opinia dodana 2015-11-09 10:26:42 przez izabela
Copyright © Tarasola - 2014. Projekt i wykonanie - Freeline.
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij
Tarasola

Change for you, site available soon.